Kristallhealing

Kristallhealing eller kristallterapi är en metod att skapa balans i chakran och auran som i sin tur även påverkar både kropp och själ. 

Under en kristallterapi lyssnar jag noga med mina sinnen på vad som pågår i min klients energifält. Det som brukar äga rum är känslor och tankar som skapar kaos och blockeringar i livsflödet. Jag kallar därefter på klientens själsenergi som visar vad som krävs för att klienten ska komma i balans. Därefter lägger jag stenar och kristaller i bestämda geometriska mönster som avspeglar själens energier och den helande processen sätts igång. 

Kristallterapin är en mycket djup och helande metod. Ibland behövs lite magi för att komma tillrätta med känslor och invanda personlighetsmönster. Att få en kristallterapi är en mycket ljuvlig upplevelse där klienten hamnar som i ett flödande ljus utan gränser och efteråt känner sig strålande och upplyft.

Ofta räcker en behandling men är obalansen omfattande kan flera behandlingstillfällen behövas.​

Boka kristallhealing på tel: 0733765507 eller mail: [email protected]


Chakrabalansering

Chakrabalansering löser blockeringar i kroppens energi-centrum, för att komma i balans såväl fysiskt, psykiskt som emotionellt.

Det enda du behöver göra under behandlingen är att ligga still och bara slappna av. Jag börjar sedan med att känna in energin i din kropp och i de sju största av kroppens chakran. På vissa ställen kan det finnas blockeringar eller för mycket eller för lite energi och då försöker jag balansera energin på dessa ställen samt känna in vad dessa obalanser beror på och vad du själv kan göra för att bli mer balanserad.Ibland kan det räcka att förstå varför en blockering uppkommit och acceptera det, för att blockeringen ska släppa.


Ofta räcker en behandling men är obalansen omfattande kan flera behandlingstillfällen behövas.​

Boka chakrabalansering på tel: 0733765507 eller mail: [email protected]Vad är healing?


Healing betyder "läkning" och har funnits i de flesta kulturer runt om i världen i tusentals år.

Healing innebär att du gör dig av med blockeringar som skapar reaktioner i kropp och själ. Det finns många former av healing, men det som är gemensamt för alla metoder är att man arbetar med människans energisystem.